EntriesAboutCredits


Overview


Hello . welcome to my blog . this is officially my lovely blog :D .please dont something that will make me angry . dont be a copydoggie , just be yourself .

Screams


jealous :(
Saturday, 28 April 2012 | 0 comments
hari ini 28/4/2012 buat pertama kali aku hang out sorang-sorang, takde sapa nak teman kan aku nih !~ aku saje je nak keluar sorang-sorang hari nih !~!~! aku nak cari ketenangan lah , !~ tapi ada perasaan lain yang timbul bila aku jalan sorang-sorang tadi, iaitu CEMBURU ! errhh !! sumpah jealous tengok couple-2 kat sana. ! dah lama tak bercinta !~ haaa ~! rindu rasa hati !!

karaoke sorang-sorang, !! makan sowang-sowang !!!! ahaahaaa kesian nyee aku !~ kawan ajak keluar aku tanak , aku nk keluar sorang-2 !! haih bileee lahhh ada orang yg sanggup terima aku yang serba kekurangan nih ! haha !~ tapi aku dha gse serik bercinta lah ! semua prempuan same je ! couple nan aku sebab duit, duit dan duit !~ aq kalau kenal sorang perempuan tuwh !~ aq mesej nan dia, ! aku akan bgy topup samaa dia ,! kalau dye mintak lagi aku topupkn dye, tuh aku dah tahu jenis mcm mane perempuan tu !~ ada pompuan nih !~ aq bgy topup pown nak marah-marah !~ haha ! :D tapi takpelah ,aku tahu dye bukan pandang duit punya orang,, ~ erhh !!! penat lahhh !!!! jap g nak masok keje lagi. . hari-hari keje , sampai takde mase nak belajar..blajar kat sekola je lah nmpaknyee ~! :D k lah byeee ! semekom !

see you again -,- !
Friday, 27 April 2012 | 0 comments
~! lama sudah tak update blog aku nih kan, :D takde dulu kejap2 ada jeh muka aku nih sibok update blog..!! sejak komputer rosak lah aku start malas nak update lagi . :) aku dah banyak delete post2 aku yg lme-2..:D malu lah nak kasi kowang bce ! ~ tu waktu zaman2 ada couple , skarang dah xde lagi ! blom jumpa lagi lah yang sesuai !! kalau ada yang aq nak pon  , bkn dowang nak kat aku kn !~!

! :) hidup aku sekarang dah banyak berubah kalau nak dibandingkan dulu !~ mak aku pon sampai naik pelik dengan perangai aku , kadang2 happy, kadang2 muram, kadang monyok..biasa lah kn, lelaki , mesti akan teringat kisah-kisah lme dengan kekasih dulu , ! ~ besok aku nak keluar lah , tengok wayang, tapi takde orang mau teman :( kesian nye aku  , takde owang sudi kuaw nan aku ~! tak tahu nak pegi Dp ke JJ ! adush ! gse nye g JJ kowt, dah bosan lah pegi Dp ! ehem ! :)  hari nih aku demam lah ! semalam redah hujan balik rumah ,!! basah kuyup baju aku tahu ! sekolah pon tak pegi tak pegi tadi. haih ! tahun nih nak spm, makin banyak pulak penyakit nak datang, ! 3 jumaat lagi aku jalan lah kowt ! HAHA ! ! -,-

Aku penat lah , ! badan aku belum cukup berehat lagi , pagi kol 7 smpai kol 3 pegi sekola, pastu kol 5 nak pegi kje lagi , sampai kol 12.. kol 12 malam mmg aku gile susah mau tido  ! ~ pastu aku tahan mte smpai kol 3 pagi , sebab tak boleh tido and bosan yg teramat sgt...amacm nih !! spm  7 blan lagi .! takpelah ! mcm ner nak capai cite-cite aku nih nak jadi doktor ! :( asik busy tolong mak kat kedai jeh ! ~! ehem-2. sakit plak gse tekak aku hari nih ! ~!

!~ sekarang nih handpon aku jarang berbunyik, :D itew mne lah ada kekasih hati yang mau mesej kite ! tak macam awak2 semua, ! semua nya ada rupa, ! ~ aku nih, minah rempit pon pandang aku sebelah mata lah weh ! keji nau kan aku ! haihhhhhhh ! panjang pulak kite bercerita nih ye smpai tangan dah naik-2 lenguh, ! bnyk g mau cite nih ! :P esok-2 lah aku cerita pasal si DIA ae !!! :D bye ~!

kekasihku tunangan orang ~ :(
Sunday, 5 February 2012 | 0 comments
assalamualaikum, dah lame aku tak update blogger nih kan...sebab aku takde mase nak bukak...bila ada mase nih aku bukak lah...k ...aku dari dulu sampai skarang tak habis-habis update blog pasal cinta....erm...memang aku nak update benda yang sama pon....

~ 20/1/2012  ~ tarikh perkenalan aku dengan dia..si dia berkerja di kedai ayah aku BERKAT SALAM IKAN BAKAR di padang temu  ~ aku pon ambil kesempatan untuk mengurat si dia ~  usha punye usha punye usha...akhirnya kami bercinta , ~ erm tapi sayang, tak lama pon kita orang bersama...ada lah dalam seminggu lebih....aku minat dekat dia sebab dia ada perwatakan yang manja...rupa dia boleh tahan but aku tak amek port pasal rupa sangat...erm...but dia cakap kat aku , aku nih just suke kat dia sebab badan dia jeh. sedih weh..kena fitnah ...erk ~ aku pon cuba lah percayakan dia yang aku suka dia , aku syg dia , sebab dia ada perwatakan yg manja, periang, and sikit pon aku tak pandang badan dia tuh..Dia pon percayalah dengan aku, akhirnya kita orang dalam dilema cinta ~ haha ~ dia tuh kalau marah , dgn aku-aku skali kena maki ...hehe~  tapi sayang punya pasal, dia maki aku , aku buat tak paham jeh  ~ aku tanya lah dia pulak nape dia ley sangkut kat aku an  ~ then dia cakap muka aku comel, and suara aku manje... ~ manje ke...biasa jeh aku tengok :'( ni lagi satu aku nak cakap, erm....lepas seminggu tuh , aku mesej dia , dari pagi sampai malam , dia tak reply langsong...aku pk dia tade kredit and aku share lah 2 ringgit dekat dia, erm but still takde respon...aku pon mula risau and gelisah tak tahu nak buat apa...erm....petang besok tuh dia mesej aku , dia cakap, "saya mintak maaf sebab saya dah buat awak risau , sebenarnya saya taknak bagitahu awak perkara nih but saya taknak tengok awak bersedih, jadi saya terpaksa bagitahu..then aku pon tanya la perkara apa yang penting sangat sampai takde masa nak layan aku satu hari.....pastu dia cakap " saya betul-betul mintak maaf, erm , sebenarnya saya nak bertunang dah....hope awak cari pengganti saya ye....ramai lagi perempuan kat luar sana...kita tak ditakdirkan bersama...walau apa pon , saya tetap sayang awak.....  ~ perh,,aku dengar pon berbulu  ~ erm ~ apa bole aku buat kan, dah jdoh laki tuh dengan dia,aku terima jelah weh....bunga bukan sekuntum  ~

 ~ malam tuh pulak , dia boleh bawak tunang dia tuh datang kedai ayah aku makan ikan bakar, malam semalam lah...erm...geram jeh weh aku tengok, rse nak jeh baling pinggan kat dia...tapi biarlah...aku buat tak tahu jeh...aku hormat dia sebab dia tetamu aku kan...tak kan aku nak halau dia pulak ... :'( tapi sumpah weh aku sedih, orang yg aku sayang, orang yg aku cinta, tunang dengan orang lain...dulu , janji dengan aku macam-macam.....tapi , janji hanya tinggal janji sahaja...betol cakap kawan2 aku , tak payah nak bercinta dulu la, belajar dulu  , kerja, biar perempuan cari kita, bukan laki cari perempuan...cinta yang dicari pasti akan pergi, cinta yang datang sendiri kekal abadi ~ :)

sekolah sekolah sekolaa :D tensyen tensyen tensyen
Tuesday, 10 January 2012 | 0 comments

hey ! suda lama aku tak update blog kan..Hari ni aku nak lah update balik :) blog nih tempat aku luahkan perasaan and cerita tentang hari2 aku...Macam diari aku lah nih :) sekejap jeh cuti sekola kita suda habis kan...dan kite dah mula sesi persekolahan di tahun 2012 nih :) erm...Kerja sekolah pon berlambak-lambak.Maklumlah tahun nih spm .Haish...macam-macam lah...ada lah 2-3 orang budak kelas aku dah pindah....tadi ada sorang dah pindah...haha orang panggil dye jambu...dye dah pindah sekolah tun tijah :) haaa ! sunyi lerh kelas aku weyh :D HAHA....cikgu aku tahun nih semua okay2 jew ...cuma cikgu ekonomi je lah yg aku tak minat..cikgu yg sepatotnya ajar ekonomi tuh cuti bersalin....ada cikgu ganti..budak2 panggil dye ana lulu :D haha ! sengal - sengal jeh




(^_^) cerita kedua pulak , ada lah cerita sikit pasal peribadi aku ...
ni tak lain tak bukan cerita pasal perempuan lah kan...hehe...aku nih tak habis-habis dgn jiwang nya....aku banyak kali dah tawar hati dengan perempuan....semua nya hanya manis dibibir sahaja janji...semua tak boleh pakai...mula-mula dgn budak bukit baru...tapi hanya satu hari saja...kata dye ' DIA BELUM SEDIA NAK COUPLE NIH ' tak sedia tak payah lah kau terima aku kan waktu aku mintak couple tuh...ah..macam apa jeh dia tuh... :) tapi tak pewlah aku watleek jew ! bunga bukan sekuntum....and aku adalah kenal sorang perempuan nih..Aku dah lama suka dia..tapi masa tu dia ada pakwe..yelah manusia kan ..senang jatuh cinta dgn orang..dah lama dah aku kenal dia di laman muka buku...and 4 hari lepas,aku try mintak nombor phone dye...haha dye kasi...tapi dia macam tanak layan jeh kan :) biasa lah perempuan ...orang kalau tak de rupe mane nak pandang....bila dah kena tipu, menyesal tak suda nanti ! susah nak cari perempuan zaman sekarang nih kan ! erm ! apew pon tak boleh jalan lah tade perempuan  ! sampai sini jewlah tazkirah saya hari nih...assalamualaikum w.b.t !

bosan+ demam !
Saturday, 17 December 2011 | 0 comments

cuti ni aku rase sangat bosan la weyh...menyesal tak ikot family pegi bercuti , aku yang nak keje sangat ! hambik arh ! hari2 hadap pinggan mangkok jew amek order semua ! haiya  ! cuti korang amacam ? ada baek ka ? aku tahu korang seronok bercuti !! semua bercerita pasal cuti dorang jew dkat facebook, blogger ! aiseymann ! -,- aku dah 4 hari cuti , cuti ape ? cuti bersalin kot !haha xde la  !aku demam la weyh ! korang apa tahu ! dah 4 hari aku terperap jew kat rumah jadi perempuan haha ! malam ni nak pegi gegaria pon tak boleh ! baru nak pegi ranggi lah ! apew pon tak boleh ! ape nak buat kan  !dah aku nak demam ! malam ni gegaria dalam hujan lah kan :D haha ! dengar2 kat sana hujan ! mmber2 cakap la...aku dengar2 jewh dari mulot dorang  ! haha ! aiyoo apa mau buat ini malam ! nak karaoke dalam bilik sorang2 pon suara dah tak ada nih...serak2 jewh ! kang aku nyanyi kang ada yang berdarah tekak aku nih ! haiyoyo ! nak tengok tb apew cite ada ! cerekarama adalah ! tapi ta layan lah weyh ! haha ! okay lah ! bertemu dilain hari yew ! (^_^) assalamualaikum